O nama

Tvrtka HARO osnovana je 1993. godine u Zagrebu kao privatna tvrtka čija je primarna djelatnost od samog početka bila uvoz i veleprodaja obuće.

Sjedište tvrtke i prodajno-skladišni prostor je u Zagrebu, proteže se na 2600 m2 i u sklopu tog prostora se nalazi show-room u kojem su izloženi modeli za tekuću i za nadolazeću sezonu.

Napornim radom te kontinuiranim usavršavanjem tvrtka Haro tijekom godina uspjela je zauzeti značajno mjesto u veleprodaji obuće ne samo na tržištu Hrvatske već i šire regije (Italija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija). Ino partneri i dobavljači s kojima surađujemo renomirane su tvrtke sa dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji obuće iz Italije i sa Dalekog Istoka (Hong Kong, Taiwan). Sva roba tijekom proizvodnje podliježe stalnom nadzoru i kontroli vrhunskih kontrolora što garantira visoku kvalitetu finalnog proizvoda. Naša mreža kupaca/poslovnih partnera stvorena je zahvaljujući konstantnom poboljšanju asortimana i kvalitete obuće, vrlo konkurentnim cijenama i provjerenoj kvaliteti pruženih usluga te se stalno širi, a osobito zahvaljujući uvođenju sustava franshize kao oblika poslovne suradnje.

Osim zastupništva za poznate talijanske modne marke Albano, Rossini M, Joy Wendel, Gifal, Donna Piu, Emozioni, Target, Alifax, Doc, Morelli, Igi&Co, Le Football imamo registrirane i vlastite modne marke Daniela Dolci, Umberto Tozzi i Moda Ellene.

Moderan dizajn, prihvatljive cijene te kvalitete proizvoda garancija su našeg uspjeha.